Офіційний майданчик малої приватизації

Офіційний майданчик малої приватизації

Відповідно до договорів між ТОВ “Вер-Тас”, ДП “Прозоро.Продажі” та Фондом державного майна України нашу Компанію визнано офіційним майданчиком, якому надано право  здійснювати продаж об’єктів малої приватизації.

ТОВ “Вер-Тас” вже 10 років успішно працює на національному ринку в якості організатора аукціонів з продажу об’єктів нерухомості, майна підприємств-банкрутів, транспортних засобів, обладнання, майнових прав, активів неплатоспроможних банків тощо, а також здійснює професійну оціночну діяльність. Відтепер до переліку наших послуг додано ще одну – продаж об’єктів державної власності та майна територіальних громад. За роки плідної праці ми створили максимально ефективну взаємодію з нашими партнерами, в яку закладено не лише принцип персональної опіки клієнта, але й надлояльну систему знижок, що створює для наших партнерів найкращі фінансові умови.

Серед головних пріоритетів роботи наших менеджерів у напрямку малої приватизації є безкоштовний консалтинг щодо процедури купівлі об’єктів, доаукціонна підготовка, що включає професійну ринкову оцінку лотів, підбір майна за параметрами замовника, постійний моніторинг та аналітика об’єктів з розсилкою їх результатів, а також повне супроводження процедури від реєстрації учасника до укладання договорів купівлі-продажу.

Тож запрошуємо учасників стати нашими партнерами та прийняти участь у відповідних процедурах продажів з використанням нашого електронного майданчика. Ми завжди відкриті до співпраці та результативного партнерства!

Докладніше про порядок продажу об’єктів малої приватизації на торговому майданчику нашої Компанії за посиланням.

З додаткових питань обслуговування звертайтесь до наших менеджерів за телефоном або по e-mail.